Monthly Archives: Kasım 2011

Ohbe 101

www.ohbe.com Türkiye’de en çok tercih edilen bir Oyun programıdır. aynı anda bir çok oyuna bağlanabilirsiniz.

Giriş için: www.ohbe.com giriş yapınız.

Türkçe mIRC

Türkçe mIRC dünya genelinde en cok tercih edilen bir Sohbet programıdır. Türkçe sürümü BismilSohbet.com’dan indirebilir. ingilizce version’nunu mIRC.Com adlı siteden indirebilirsiniz. Program sayesinde bay bayan arkadaşlıklar kurabilir. Yep yeni sohbet odalarına katılabilirsiniz.

 

Türkçe mIRC indir sitesi.

Bismil Sohbet

Hayatı, Öz geçmişi.

Bismil Sohbet sitesi 2009 yılında faaliyete geçmiş bir mIRC sitesidir. Açıldığı günden beri Google arama motorunda mIRC indir kategorisi altında kullanıcılara en iyi hizmet sunan bir mIRC Sohbet sitesidir. Sitede web yazılım açığı olduğundan dolayı defalarca Hacklenmiş. Google tarafından cezanlandırıp Mirc indir kategorisinden düşmüştür. fakat nasılda olsa Site kaliteli olup tekrar google da yerini almıştır.

Site yönetim bilgileri.

Kurucu ve Web tasarım yapımcısı: Recep UÇAR (ByReCeP)

Not: Şuanki Sitenin durumu Google’da filitre cezasındadır. Düşme nedeni ise Ceza evinde olduğumda 3-4 boyunca hacklenmiş halde kalıp, Site içeriği 3000 olup Google tarafından silinmiştir. Flitre cezasına çarptırılmıştır! Pek yakında Lider konumuna geçer tekrar inş!

Su kaçakları için volümetrik su sayaçları hazır

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) kentin en önemli sorunlarından biri olan su kaçakları için yeni önlemler almaya devam ediyor. Su sayaçlarını kapı önüne alma çalışmasının ardından bu kez eski su sayaçlarını değiştirerek kaçak su ve su kaçaklarını önleme konusunda bir adım daha atan DİSKİ, volümetrik su sayaçları uygulaması başlattı. Yeni su sayacı bir su damlası kaçağı bile engelleniyor.

Su kaçağı yüzde 40’a gerileyecek

DİSKİ volümetrik su sayaçları için pilot bölge olarak Seyrantepe ve Üçkuyular TOKİ konutlarını seçti. Şu ana kadar tam 10 bin konuta volümetrik su sayaçları yerleştirildi. DİSKİ’nin hedefi ise 60 bin konuta volümetrik su sayaç yerleştirilmesi. Yeni su sayaçları ile birlikte kent genelinde yüzde 53 oranındaki su kaçağının yüzde 40’a gerilemesi bekleniyor.

Tunceli’de çatışma

Tuncelide çatışma devam etmektedir. Pkk’lı Gerillarla ile TSK Askeri güç arasında çatışma olduğu iddia ediliyor. Çatışmada kayıplar hakkında bir bilgi olmadığı belirleniyor. Çatışma sonucunu sizlere daha sonra aktaracağız.

Askerler belediye başkanını falakaya oturttular

Esad askerleri muhaliflere destek verdiği iddiası ile bir belediye başkanı cezanladırdıklarını belirttikleri bir videoyu sosyal paylaşım ortamında yayınladı.
Güncelleme:17 Kasım 2011 16:30
Esad yanlısı askerler Suriye’nin kuzeyindeki İdlib bölgesinde bulunan Kafranbel kentinin belediye başkanını, muhaliflere destek verdiği gerekçesi ile falakaya yatırdıklarını iddia ederek kaydettikleri görüntüyü yayınladı.

Görüntülerde askerler yere yatırdıkları kişiye “Bu görüntüyü yayınlayıp seni rezil edeceğiz” diyerek bir yandan ayaklarına plastik çubuklarla vuruyor bir yandan da yüzüne tekme ve tokatlar atıyorlar. (DHA)

Güzel kısa bir Söz

Vahşi Bir Hayvanı Kafeste Tutmak Zordur Belki de Bu Yüzden Göğüs Kafesime Girmek Seni Bu Kadar Yordu :)

Sabiha gökçen kimdir? Atatürk’ün manevi kızı!

abiha Gökçen 1913 yılında Bursa’da doğdu. Babası ve annesinin ölümünün ardından 1925 yılında Bursa’yı ziyaret eden Atatürk tarafından evlat edinildi. Sabiha Gökçen’e “Gökçen” soyadı, henüz havacılıkla ilgisinin olmadığı 1934 yılında soyadı kanununun çıkmasıyla Atatürk tarafından verildi.

Çankaya İlkokulu ve İstanbul Üsküdar Kız Koleji’nde eğitim gören Sabiha Gökçen, 1935′te Türk Hava Kurumu’nun Türk Kuşu Sivil Havacılık Okulu’na girdi. Ankara’da yüksek planörcülük brövelerini aldı. Gökçen 7 erkek öğrenci ile birlikte Kırım Rusya’ya gönderildi ve orada yüksek planörcülük eğitimini tamamladı.

1936′da Eskişehir Askeri Hava Okulu’na girdi ve burada aldığı özel eğitimden sonra askeri pilot oldu. Eskişehir’de 1.Tayyare Alayı’nda bir süre staj yaptı ,avcı ve bombardıman uçakları ile uçtu. 1937 yılında Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Genelkurmay Başkanı’nın da katıldığı bir törenle kendisine Türk Hava Kurumu Murassa (İftihar) Madalyası verildi. 30 Ağustos 1937′de askeri uçuş brövesi aldı.
Sabiha Gökçen, Hava Okulunda uçuş Eğitimi alarak pilotluğa ilk adımını attı, 1935.
Balkan Devletleri davetlisi olarak Atina Yunanistan’da.
Sabiha Gökçen, Türkkuşu’nda 1955 yılına kadar başöğretmenlik yaptı.

Gökçen 1938′de Balkan devletlerinin davetlisi olarak, uçağıyla Balkan turu yaptı.

Türkiye’ye dönüşünün ardından Türk Hava Kurumu Türkkuşu’na “Başöğretmen ” tayin edildi ve 1955′e kadar bu görevini başarıyla sürdürdü.

1953 ve 1959′da davet üzerine ABD’ye giden Sabiha Gökçen, Türk toplumu ve Türk kadınını tanıttı.

1996′da havacılık kariyerinin en büyük ödülünü aldı. Amerikan Hava Kurmay Koleji’nin mezuniyet töreni için düzenlenen Kartallar Toplantısı’nın onur konuğu olarak katıldığı Maxwell Hava Üssü’nde ki törende “Dünya Tarihine adını yazdıran 20 Havacıdan biri” seçildi. Gökçen bu ödüle layık görülen ilk ve tek kadın havacı oldu.

Son uçuşunu 1996′da 83 yaşında iken Fransız pilot Daniel Acton eşliğinde Falcon 2000 uçağıyla yaptı.

Ünlü eski manken yaralandı

Ünlü manken ve oyuncu Atilla Saral trafikte yol verme nedeniyle çıkan tartışmada bıçaklı saldırıya uğradı. Sadettin Tantan’ın eski şöförü olduğu öğrenilen Ata Oğuz da kavgada elinden yaralandı. Avuç içi damarı kesilen Oğuz ameliyata alındı.
(DHA) — Edinilen bilgiye göre olay BeşiktaşEtiler Tepecik Yolu üzerinde meydana geldi. Oyuncu Atilla Saral öğlen saatlerinde evinden çıktı.

Özel otomobiliyle Etiler Akmerkez’e doğru giderken aynı istikamete giden Ata Oğuz’un aracı ile karşılaştı.

Bu esnada yol verme nedeniyle Oğuz ile Saral küfürleşmenin ardından kavga etmeye başladı.

Ata Oğuz, Saral’a bıçak çekti. Saral’ın üstüne yürüyen Oğuz, Saral’ı her iki bacağı ile sırtından bıçakladı.

Kavga esnasında Oğuz da elinden yaralandı. Oğuz’ un avuç içi damarı kesildi. Hastaneye kaldırılan Oğuz ameliyata alındı.

Atilla Saral İstinye Devlet Hastanesinde ayakta tedavisi yapıldıktan sonra Beşiktaş Asayiş Büro Amirliğine gelerek ifade verdi.

Saral karakola girişinde basın mensuplarının soruları üzerine olayı anlattı.

Saral, “Ben ona bu taraftan geçmesini söyledim. Küfür etti bana neden küfür ediyorsun dedim bir daha küfür etti. Ardından aramızda tartışma çıktı. Sonra arabadan inince de çıkardı bıçağını işte. Her iki bacağımdan bir de sırtımdan bıçakladı. Ne iş yaptığını, kim olduğunu bilmiyorum öğreneceğim şimdi. Sağlık durumum iyi, kötü olan bıçaklama, bıçaklanma. İstanbul her yerde millet gergin, herkes sıkıntılı. Şikayetçi olacağım” dedi.

Van için toplanan para İftira oldu!

19 kanalın yaptığı ortak yayınla 62 milyon TL toplandı! Ancak 5 gün geçmesine rağmen bankaya yatan para miktarı oldukça şaşırttı